Gastenboek

23 berichten, 3 pagina's 
27-08-2019
Geplaatst door: Brando van Oosten

Dank jullie wel voor al uw steun

Iedereen bedankt voor al uw leuke reacties en blijvende steun. Ik zal spoedig weer met een update komen. Blijf uw reactie aub hier gewoon achterlaten. Vinden we altijd leuk om te lezen. Heeft u vragen dan moet u ons even e-mailen of whatsappen.

24-04-2019
Geplaatst door: Dyana de Mik

Nog steeds trotse volger van jullie missie.

Lieve Brando, Lianne, kids, familie en vrienden die zich zo onwijs inzetten voor deze missie die aan jullie is gegeven.
Jullie maken allen, door deze levensmissie de wereld een stukje mooier en hoopvoller voor iedereen die met jullie in contact komt en met jullie/bij jullie leeft.
Nog steeds blijf ik vol verwondering en respect alle berichten volgen van jullie allemaal en alle ontwikkelingen enz enz enz

In gebed zijn jullie altijd in mijn gedachte.
Met veel liefs vanuit het koude kikkerlandje NL een groet en een knuffel van Dyana

10-03-2019
Geplaatst door: Jan en Ivonne

...

Per toeval zagen wij jullie website, wat indrukwekkend en knap werk word er verzet! Arjan we komen hier af en toe weer kijken heel veel succes met alles

22-12-2018
Geplaatst door: André

kerst

Gaan jullie de kerst speciaal vieren? Het is bij jullie zeker een hele warme kerst. Veel heter dan in Nederland in ieder geval.

20-09-2016
Geplaatst door: Sjoerd, Gracia en Samantha

het was idd ontzettend spannend met de visum voor Tracey en Jane. Als je op de dag van vertrek nog niets hebt gehoord van de ambasade , dan stap je die dag toch maar in de auto, omdat je ervaart dat dit goed is om te doen, en je rijdt dan twee uur naar Den Haag, hoort dat de visum nog niet klaar is maar dat we even kunnen wachten..... en wachten en wachten, totdat de diplomaat zelf komt en aangeeft dat het goed komt....
joepie, wat waren we blij dat we toch zijn gegaan! Dom geluk...? of doen wat je hart je ingeeft . we hebben in ieder geval God gedankt!!!! Toen weer twee uur terug naar huis...eten, inpakken en weer op weg naar Dusseldorf, het vliegveld, weer twee uur rijden, maar met het hele gezin, familie Majozi, naar Zuid Afrika!!!!

15-06-2016
Geplaatst door: Brando van Oosten

@Dyanna de Mik

Wat leuk om wat van je te horen en vooral dat je ons nog steeds volgt. Dit maakt het wel dat ik weer merk dat ik wat meer updates moet plaatsen op de site. Hebben de laatste tijd nogal wat problemen met het internet gehad omdat er veel stakingen waren/ zijn hier in ZA ook dus bij de netwerkbedrijven. Hier gaat alles goed de hete zomer is nu echt voorbij en komt de winter er weer aan. Het pre-schooltje hier gaat super goed. Steeds meer kinderen komen naar ons schooltje ook hebben we nu 2 oudere jongens bij ons op school die af gewezen zijn bij alle andere scholen omdat ze allebei geestelijke achterstand hebben. We hebben dus met de ouders overlegt dat we ze zullen zoveel als mogelijk te leren zodat ze gewoon straks kunnen lezen, schrijven, rekenen en dergelijke. Als de ouders het in de toekomst misschien willen dat ze een diploma krijgen ook al is het alleen van het basis of middelbaar onderwijs dan zullen we dat echt gaan proberen.
Hoop dat je ons blijft volgen zowel als op de site als doormiddel van Facebook.
Groeten van Lianne, de kids en mij

11-03-2016
Geplaatst door: Dyana de Mik

Emoticons die niet geregistreerd werden.

Er moest staan handen & kikker bij het vorige berichtje.

Sorry.

11-03-2016
Geplaatst door: Dyana de Mik

Super trots op jullie.

Lieve Brando, Lianne en de kids.

Nog steeds volg ik jullie updates m.b.t. tot jullie missie in Z-A met nieuwsgierigheid.
En ben ik iedere keer weer benieuwd welke ontwikkelingen er weer zijn voltooid
Nog steeds zeg ik: (al heel wat jaren onderhand) Als ik ooit de kans krijg om bij jullie te komen en jullie weer te zien en te kunnen helpen dan grijp ik die kans zeker met beide 👐 aan.
Het maakt me ontzettend trots te zien dat er dromen waar gemaakt kunnen worden voor die kinderen door jullie daar in het dagelijks leven.

Ga zo door toppers.

Liefs en groetjes van Dyana vanuit het 🐸 landje.

09-09-2015
Geplaatst door: Kees en Mariska van den Beukel

zomaar

Hallo Brando,
Terwijl jij hier bij ons net een ram heb weggesleept, heb ik/ wij net een eerste kennismaking gehad met jullie website, én natuurlijk een klein stukje gehoord van jullie mooi geleide zoektocht.
Wij bidden jullie veel zegen toe in het werk dat voor jullie ligt!
Dat er na de bouw, mooie en hoopvolle dingen mogen ontstaan voor zowel al die kinderen, als voor jullie zelf als teamleden.
Groet van Kees en Mariska

18-01-2015
Geplaatst door: Brando van Oosten

bedankt

Beste erik jan bedankt voor je reactie en we vinden het ook altijd erg mooi om bij jullie op school presentaties te kunnen houden. super bedankt.

Mvg Brando